Ny kursstart: Certifiering i VideONet

Äntligen är vår utbildning i VideONet tillbaka igen! Vår första kurs efter pandemin är planerad till senare delen av hösten, när allt förhoppningsvis är mer eller mindre normalt igen. Vid ändrat läge kommer vi självklart ställa in kursen för att inte smittspridingen ska ta fart igen.

Kursen pågår i två dagar och efter kursen kommer ni att vara certifierade i VideONet, som ett bevis på er kunskap. Kursen är en god investering för tekniker och underhållspersonal som vill arbeta självständigt med förändringar i sin egen kameraanläggning så att den passar just deras behov. Vi har som vanligt två kursledare som är på plats under utbildningens olika moment.


Om kursen
VideONet är ett av marknadens mest optimala kamerasystem för hantering av videoströmmar. Utbildning i VideONet ger deltagare kunskap och praktisk erfarenhet i att framgångsrikt sätta upp och hantera komplexa videoövervakningsprojekt. Denna kurs ger en ny och spännande möjlighet för såväl erfarna som oerfarna driftsättare av VideONet-system att förnya sina meriter och samtidigt utöka sin kompetens.

Kursen behandlar bland annat följande moment: Konfigurering av VideONet-server, konfigurering av VideONet-klient och konfigurering av inspelning i VideONet-server.


Läs mer och anmäl ditt intresse.