Ny kursstart: Certifiering i VideONet Version 12

I oktober håller vi i höstens första kurs i installation och konfigurering av våra kamerasystem.

Kursen pågår i två dagar och ger deltagarna ett certifikat i VideONet. Det är en god investering för tekniker och underhållspersonal som vill arbeta självständigt med förändringar i sin egen kameraanläggning, så att den passar just deras behov. Vi har som vanligt två kursledare på plats under utbildningens olika moment.

Om kursen
VideONet är ett av marknadens mest optimala kamerasystem för hantering av videoströmmar. Utbildning i VideONet ger deltagare kunskap och praktisk erfarenhet i att framgångsrikt sätta upp och hantera komplexa videoövervakningsprojekt. Denna kurs ger en ny och spännande möjlighet för såväl erfarna som oerfarna driftsättare av VideONet-system att förnya sina meriter och samtidigt utöka sin kompetens.

Kursmoment
– Konfigurering av VideONet-server
– Konfigurering av VideONet-klient
– Konfigurering av event- och signalhantering
– Konfigurering av inspelning i VideONet-server

Sista anmälningsdag: 2023-10-06

Läs mer och anmäl ditt intresse.

Rulla till toppen