Videosystem för effektiva processer och säkra arbetsplatser

På en industri utgör kameror en viktig del av säkerheten, både för medarbetare och maskiner. Systemen ska klara av många påfrestningar och många användare ska klara av systemen. Vi analyserar era behov och konstruerar och installerar en lösning som är anpassad till er. Vår uppgift är att skapa ett system som ger er ett kapabelt kontrollrum för överblick och kontroll över era processer.

Överblick, kontroll och säkerhet

Vi konstruerar och installerar system där alla komponenter är anpassade efter era behov. Ett handplockat urval av kameror, monitorer och system ger er ett kapabelt kontrollrum med alla verktyg operatören behöver. Ni får ett användarstöd med intuitiv uppfattning om processens status och möjlighet att analysera och styra den. Vi skapar en lösning som ger er både överblick och kontroll, där ni får rätt information i rätt tid och ett bättre beslutsunderlag – för en verksamhet som är säker och effektiv för både medarbetare och maskiner.

Konstruktion & installation

Vi utför projektering, konstruktion och installation. Många års erfarenhet har lärt oss den optimala positionen för varje kamera, hur en monitor placeras för att tjäna operatören på bästa sätt och hur alla delar integreras i ett system som är effektivt, tillgängligt och säkert.

Användarkunskap & underhåll

Vi ser till att ni klarar er på egen hand, vi utbildar era medarbetare i det nya systemet och ser till att ni har de kunskaper som behövs. Vi utför underhåll av installationerna efter avtal, för att till exempel göra konfigureringar och uppdateringar av systemet och se till att utrustningen är i gott skick.

Systemlösningar

Vi levererar systemlösningar är skapade för att integrera de produkter som är optimala i förhållande till våra kunders krav och behov. Att vara leverantörsoberoende är ett medvetet val för att just kunna leverera rätt produkt i varje enskilt fall.

Vi är partners och i förekommande fall certifierade på en handfull leverantörers produkter. Våra huvudsakliga leverantörer är: Axis, Bosch, Dahua, Dell, Genetec, HP, Panasonic, Sony, VideONet, Videotec och Zyxel.

Certifikat

Leverantörer

Code of Conduct

Nilhe AB har alltid stått upp för och tagit sitt sociala ansvar. Detta har alltid varit viktigt och i ökande grad en garanti för långsiktigt företagande och lönsamhet. Läs mer om vårt sociala ansvar i vår Code of Conduct.

Rulla till toppen