Videosystem för överblick, tillgänglighet och trygghet

På många arbetsplatser hjälper kameror medarbetarna att känna sig trygga på jobbet. Men ofta är både kamerorna och deras operatörer många. Vi skapar installationer som integrerar alla komponenter som behövs för ett effektivt system samtidigt som det ger användarna en enkel och tillgänglig monitor. Ett komplext system, på ett enkelt sätt. Vi analyserar era behov och konstruerar och installerar ett system just för er.

En lösning just för er

Varje installation är en unik lösning. Vi skapar ett system där alla integrerade komponenter är anpassade efter era behov. Ett handplockat urval av kameror, monitorer och system gör att era kameror fångar det som ögat missar, samtidigt som era medarbetare får en lättarbetad skärm och tryggheten i en god översikt av sin omgivning.

Vi sätter allt på plats

Vi utför projektering, konstruktion och installation. Många års erfarenhet har lärt oss den optimala positionen för varje kamera, hur en monitor placeras för att tjäna operatören på bästa sätt och hur alla delar integreras i ett användarvänligt system.

Användarkunskap & underhåll

Vi ser till att ni klarar er på egen hand, vi utbildar era medarbetare i det nya systemet och ser till att ni har de kunskaper som behövs. Vi utför underhåll av installationerna efter avtal, för att till exempel göra konfigureringar och uppdateringar av systemet och se till att utrustningen är i gott skick.

Systemlösningar

Vi levererar systemlösningar är skapade för att integrera de produkter som är optimala i förhållande till våra kunders krav och behov. Att vara leverantörsoberoende är ett medvetet val för att just kunna leverera rätt produkt i varje enskilt fall.

Vi är partners och i förekommande fall certifierade på en handfull leverantörers produkter. Våra huvudsakliga leverantörer är: Axis, Bosch, Dahua, Dell, Genetec, HP, Panasonic, Sony, VideONet, Videotec och Zyxel.

Certifikat

Leverantörer

Code of Conduct

Nilhe AB har alltid stått upp för och tagit sitt sociala ansvar. Detta har alltid varit viktigt och i ökande grad en garanti för långsiktigt företagande och lönsamhet. Läs mer om vårt sociala ansvar i vår Code of Conduct.

Rulla till toppen