Videoapplikationer för bättre säkerhet och effektivare processer

VideONet är ett videohanteringssystem som kopplar ihop dina kameror med operatörernas datorer och skapar ett smidigt och överskådligt övervakningssystem som integrerar ett obegränsat antal installationer från ditt nätverks infrastruktur. På så vis kan vi erbjuda dig en omfattande och intuitiv översikt över din verksamhet och produktion.

VideONet är vår egenutvecklade mjukvara för videoapplikationer i säkerhets- och processyfte. VideONet startade som ett projekt för 12 år sedan och har ständigt utvecklats i samverkan med operatörer och annan expertis i driftmiljö. VideONet hjälper företag med två av deras viktigaste frågor: Säkerhet och kostnad.

Vill du veta mer?

Våra videoapplikationer

VideONet Eyes

VideONet Eyes är en plattform för överföring, presentation och inspelning av livevideo från smartphones. Konceptet kan revolutionera effektiviteten hos bevakningsbolag och fälttekniker eftersom det tillgängliga antalet kameror för att skapa situationsbedömningar ökar drastiskt. Med VideONet Eyes finns inget behov av investeringar i fältmonterad hårdvara och kameraplaceringarna blir i ett slag både rörliga och flyttbara, utan extra kostnader.

VideONet Connect för 800xA

VideONet har i samarbete med ABB skapat en videointegration för ABB:s styrsystem 800xA. Med VideONet Connect kan du se video direkt i styrsystemets gränssnitt och minska hanteringstiden vid kritiska lägen. Operatören får automatiskt upp den aktuella händelsen i processen. Med hjälp av styrbara kameror kan vi även zooma in på den aktuella processen och via faceplate kan vi manuellt välja kamera från  den aktuella processen.

Läs mer på ABB:s webbsida.

VideONet Video Content Analysis

VideONet VCA låter dina kameror bli smarta. Mjukvaran analyserar kamerabilden kontinuerligt och kan skilja mellan bilar, människor och djur. Ett larm meddelar vid aktivitet, till exempel närvaro, digitalt staket, objekt försvinner eller stannar, hastighetsfilter och så kallad tailgating. Analysen är anpassad för såväl säkerhetsfunktioner som industrifunktioner.

VideONet Open Platform Communications

VideONet OPC integrerar system för processtyrning med kameror så att data kan delas mellan dem. På så vis kan larm från intelligenta kameror och rörelsekameror anslutas till er processtyrning. Vid larm kan kamerorna styras och trigga inspelningar, ändra riktning och genera rätt bilder.

VideONet Video Wall

The VideONet Video Wall client presents large amounts of camera streams, external systems and live video on standard flat screen monitors at a fraction of the cost of old school hardware video walls.

 

Besök VideONet eller kontakta oss för mer information.